Acrylnagels - Gelnagels


Acrylnagels producten

Er zijn veel producten te verkrijgen die je nagels nog mooier en sierlijker kunnen maken.

Producten
Op het internet kun je veel verschillende producten vinden, die ervoor zorgen dat je nog meer kunt met acrylnagels. De producten zullen er voor zorgen dat je mooie en representatieve nagels kunt gaan maken. De meeste producten zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Voor de versiering van je nagels, is alles aanwezig, je kunt het zo gek niet bedenken. Hieronder een klein beeld van producten die onder andere te verkrijgen zijn:

Acrylnagels
Voor het zetten van acrylnagels heb je veel extra’s. Zo kun je acryl in veel verschillende kleuren krijgen zoals wit, doorzichtig, blauw, zwart en roze. De poeder zorgt ervoor dat je nagels een langere houdbaarheid hebben en steviger worden.

Penselen
Er zijn veel verschillende penselen te koop, met verschillende werkingen. Er zijn penselen die te gebruiken zijn bij het mooi maken van de nagels of die ervoor zorgen dat de nagelriem naar achter wordt geduwd.

Tips
Tips worden gebruikt om je nagels te verlengen. Er zijn veel verschillende maten tips te koop, dit komt omdat iedereen een andere grootte heeft qua nagel. Je kunt kant en klare tips kopen, die van te voren al zijn versierd of gewoon naturelle tips. Als je tips koopt gaan ze meestal per 100 stuks. Ook kun je er tipknippers kopen, die ervoor zorgen dat je de tips op goede lengte kunt knippen.

Vijlen
Vijlen worden gebruikt bij het goed in vorm maken van de acrylnagel. Ze zijn te verkrijgen in blokken, schuur rolletjes en gewone veilen. Bij de gewone veilen heb je nog de keuze uit rechte of gebogen veilen.

Nail art
Het grootste assortiment is er voor Nail art. Er zijn allerlei producten te verkrijgen die ervoor zorgen dat je nagels een waar portret worden. De volgende producten zijn er:

- Glitters: deze zijn te verkrijgen in alle mogelijke kleuren. Je kunt ook kant en klare glitter tips kopen, deze zijn te verkrijgen in 2/3 kleurige, duotone en frensh glitters.

- Steentjes: deze zijn ook te verkrijgen in vele mogelijke kleuren.

- Sjablonen: deze zijn ook te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Zoals hartjes, sterretjes, rondjes, vierkantjes, letters etc.
 
- Diamantjes: deze zijn te verkrijgen in het goud en zilver

- Nagellak: deze zijn te verkrijgen in alle kleuren die er mogelijk zijn

- UV gel: is er in 2 soorten, het kan verkleuren bij warmte en kou of in neon vorm.

Werkmateriaal
Bij het zetten van acrylnagels, heb je veel verschillende materialen nodig. Aan de volgende producten kun je denken: celstofdeppers, handschoenen, vinger steun, bewaardoosjes, handsteunen, beschermingstape, nagellak displays en oefenvingers.

Als je alles hebt aangeschaft kun je aan de slag. Om acrylnagels stap voor stap te zetten moet je natuurlijk wel weten hoe dit doet. Lees je vooraf dus eerst goed in over de stappen die je moet doorlopen om acrylnagels te zetten.