Acrylnagels - Gelnagels


Acrylnagel set kopen

De meeste vrouwen vinden het belangrijk dat hun nagels er mooi en verzorgd uitzien. Dit kan op allerlei verschillende manieren gedaan worden, waaronder door het zetten van acrylnagels. Acrylnagels hebben een natuurlijke uitstraling, je kunt ze zowel laten zetten als het zelf doen.

Wat zijn acrylnagels?
Acrylnagels zorgen er eigenlijk voor dat je eigen natuurlijke nagel wordt verlengt. Het verlengen van de nagel wordt gedaan door middel van acryl. Hier komt dan ook de naam acrylnagels vandaan. Acryl bestaat uit poeder en vloeistof, als dit mengel samen komt vormt het zich als een bolletje.

Het bolletje is goed kneedbaar en wordt op de nagel gedaan. Vervolgens wordt het bolletje in de juiste vorm van de nagel gedrukt. Het acryl droogt snel op en je nagels hebben een natuurlijk uitstraling. Acrylnagels zijn wel gevoelig en kunnen dus snel afbreken.

Acrylnagel sets
Als je acrylnagels wilt kun je ervoor kiezen om deze te laten zetten of om het zelf te doen. Wanneer je acrylnagels wilt laten zetten, kost dit in de meeste gevallen redelijk veel geld. Wil je geld besparen? Dan kun je ervoor kiezen om het zelf te gaan proberen. Via internet kun je gemakkelijk een acrylnagel set kopen.

Op internet staan veel verschillende acrylnagel sets aangeboden, variŽrend van prijs, producten en ervaring. Zo kun je een starterspakket kopen of een professionele set. Er is vrijwel altijd een uitgebreide handleiding bijgevoegd, waarin staat wat de beste manier is.

Wat zit er in een acrylnagel sets?
Op internet zijn veel verschillende soorten acrylnagel sets te vinden, als voorbeeld gebruiken wij een starters pakket. Een starterspakket bevat alles wat je nodig hebt bij het aanbrengen van standaard acrylnagels.

Echter scheelt het wel per set wat er in zit, de volgende producten zitten er meestal in:

- acrylpoeder (pink of clear)
- beginners liquid
- vijlen
- white block
- polijst blok
- nagelreiniger
- acrylpenseel
- celstofdeppers
- primer
- nageltips
- top coat
- nagellijm
- een uitgebreide handleiding van acrylnagelstyling

Als je kiest voor een professioneel acrylnagel set, betaal je een stuk meer maar er zitten ook meer producten in.

Wat houden de producten in?
Als je voor het eerst probeert om zelf acrylnagels te zetten, zullen de meeste namen van de producten je weinig tot niets zeggen. Hieronder een korte uitleg wat de werking is van de producten:

• Acrylpoeder en liquid: vormen het kneedbare bolletje van de acrylnagel
• Vijlen: hebben een korrelgrootte van 100/180 en worden gebruikt om de nagels mooi te vijlen
• White blok: haalt alle krasjes op de acrylnagel weg
• Polijst blok: geeft een glanzend effect aan de acrylnagels
• Nagelreiniger: ontvet en reinigt de nagels
• Acrylpenseel: voor het secuur aanbrengen van acrylnagels
• Celstofdeppers: voor het reinigen van nagels